Vijf Punch Needle Kunstenaressen die je MOET volgen!

Punchen kan op heel veel verschillende manieren met heel veel verschillende materialen. Je kunt zoveel mooie dingen maken met het gebruik van 1 tool: de Punch Naald.

@chaumiere.oiseau

Agnès Pironon maakt vrolijk gekleurde punch needle projecten! Moderne vormen, felle neon kleuren gecontrasteerd met de zachte look van opgeknipte punch needle lusjes.

Naast Punchen doet ze ook aan weven en smyrna – genoeg inspiratie!

Bij Hip Gemaakt vind je een aantal pakketten ontworpen door Agnès Pironon voor Graine Creative.

@bookhou

De moderne stijl van Arounna komt terug in al haar projecten.  

Zachte kleuren en botanische vormen doen denken aan Scandinavische winters.

Arounna Khounnoraj heeft een prachtig hardcover boek vol punch needle inspiratie uitgebracht “Punch Neelde” met zowel technische uitleg als een aantal prachtige projecten om zelf te maken.

@Loomshakalaka

Van de kunstwerken van Emily Primbs wordt je gelijk vrolijk! Regenbogen, zonnetjes en allerlei diertjes geluncht in mooie kleuren en lieve gezichtjes lachen je toe!

Deze kawaii punch needle werkjes zijn de perfecte toevoeging aan de moderne kinderkamer!

Leuk feitje: Emily tuft of punch nogal eens met een tuftmachine! Dit is een soort punch naald on crack wat ook wel wordt gebruikt om bijvoorbeeld grote tapijten mee te tuften!

@tangleddot

Ook deze werkjes zijn geweldig voor in de moderne baby- of kinderkamer. De kleuren zijn wat meer gedempt maar zeker niet minder modern.

Vooral de gepunchte diertjes in ringen zijn uniek! De punch stijl is strak met kleine lusjes wat voor een heel nette afwerking zorgt!

@rosepearlman

Rose Pearlman is een echte rug hooking kunstenares. Zachte kleuren en geometrische vormen kenmerken haar tapijten. Haar werk is duidelijk geïnspireerd door glas in lood.

Zij ziet het maken van tapijten als een middel tot zelfexpressie wat tevens leidt tot een functioneel object. Zo maakte ze ook slippers, een jas en verschillende tassen met behulp van de punch naald!